2020-08-26 14:49:46• hírek • Bede Emőke

Ne feledd: hétvégén ismét Samfest Jazz a Tűzoltótorony árnyékában

Tavaly is sikerrel zárult a dzsesszfesztivál.
Tavaly is sikerrel zárult a dzsesszfesztivál.

Az idei évre készült terveket teljesen átíró koronavírus-járvány ellenére sem kell lemondania a szatmáriaknak a kulturális eseményekről és zenei csemegékről. A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ jóvoltából például ebben az évben is megszervezésre kerül sokak egyik kedvence, a Samfest Jazz.

„A jazz a szépség, a jóság, az eufória mellett a szabadságot is jelenti! Nagyszerű dolgokat álmodtunk meg, de a jelenlegi helyzetre való tekintettel nem siettük el a döntéshozatalt, és végül épp csak annyit vállaltunk, amennyit e körülmények között is végig tudunk csinálni” – írják a szervezők a dzsesszfesztivállal kapcsolatban. Hozzáteszik, ebben az évben csak hazai művészek lépnek majd fel, viszont még így is lesznek köztük olyanok, akik első ízben mutatkoznak be a szatmári közönségnek. Mutatjuk a Fátyol Rudolf parkban megrendezésre kerülő Samfest Jazz programját.


Augusztus 28.

20:00 – Nadia Trohin Quartet

21:30 – Bega Blues Band


Augusztus 29.

20:00 – Essentian Notes

21:30 – Blazzaj


Augusztus 30.

20:00 – Balkanamera Jazz Q

21:30 – Sorin Zlat Quartet – Wake Up Jazz


A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a járványügyi előírások teljes betartásával megrendezésre kerülő zenei eseményre. A belépés természetesen ez alkalommal is ingyenes. További információk és a fellépők ismertetői az esemény Facebook-oldalán érhetőek el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: